132 Kč
K dodání do 5 dnů Doručíme 15.5.

Popis produktu

Jednorázové prsní vložky se želírující látkou 30 kusů

Jednorázové prsní vložky Medela poskytují pohodlí, diskrétnost a pocit sucha za všech okolností. Vložky se vyznačují vysokou absorpční schopností a poskytují ochranu a bezpečí během dne i v noci. Výrobek je vyroben z měkkého materiálu, který zajišťuje pohodlné nošení, se dvěma kusy lepicí pásky, které účinně udržují vložku na místě. Další výhodou vložek je jejich tvarování, díky němuž jsou velmi diskrétní, správně padnou a zůstávají neviditelné pod oblečením. Každá vložka je pro naprosté pohodlí balena samostatně.

Jednorázové prsní vložky Medela vám pomohou zůstat v suchu po celý den. Jsou vysoce absorpční a zaručují ochranu proti úniku ve dne i v noci.

Jednorázové prsní vložky Medela vám zajistí pocit sucha po celý den. Jsou pohodlné a zůstávají diskrétně skryté pod oblečením. Protože jsou vložky baleny jednotlivě, můžete si je snadno vzít s sebou, když jdete nakupovat nebo do práce. Vložky jsou vyrobeny ze speciálního materiálu, který zajišťuje pocit sucha. Díky měkkému materiálu se pohodlně nosí a dva kusy lepicí pásky udržují vložku na místě. Profilovaný tvar zajišťuje, že vložka zůstane pod oblečením neviditelná a správně padne. Prsní vložky jsou pro naprosté pohodlí baleny samostatně.

  • Balení 30 kusů
  • Velmi savé,
  • Měkký materiál,
  • Diskrétní a pohodlné - poskytují pocit jistoty a ochrany,
  • Baleno samostatně
 
.
Kódmr-x2-001339
Značka
Medela