Produkt již není dostupný

Popis produktu

Dětská komoda s přebalovacím pultem Thorin.
Kvalitní přebalovací komoda Thorin poskytuje maximální pohodlí při používání. Při navrhování našeho kusu nábytku jsme se snažili, aby byl pro rodiče co nejužitečnější a vydržel mnoho let. Komoda je navržena tak, aby usnadnila péči o dítě. Rodič bude dítě přebalovat několikrát nebo i vícekrát denně. Díky rozměrům naší komody se však nebude muset nadměrně ohýbat. Vyhnete se tak bolestem zad.

Komoda s přebalovacím pultem je ideální dvojicí pro rodiče od prvních dnů života jejich dítěte. Díky prostorným policím budete mít všechny užitečné věci po ruce! Nabízí také více úložného prostoru pro oblečení. Když dítě povyroste, komoda je stále praktická - přebalovací pult lze snadno vyjmout. Vznikne tak stylový kus nábytku pro starší dítě.

Objemná komoda se třemi policemi pojme dětské oblečení a doplňky pro péči o dítě.
Jednoduchý a lehký, přesto pevný a stabilní kus nábytku s otevřenými policemi je ideální do dětského pokoje. Komoda má povrchovou úpravu z masivních dubových prvků.
Komoda Thorin s přebalovacím pultem je bezpečná a robustní. Spojuje v sobě pohodlí při používání s vysokou funkčností.
Každý kus našeho nábytku jsme vyrobili s nejvyšším důrazem na detail. Proto jsme si jisti, že vám nabízíme odolný a vysoce kvalitní výrobek. Pokud však z nějakého důvodu nesplní vaše očekávání, nebojte se - pošlete jej zpět a dostanete zpět plnou částku.
Náš výrobek splňuje evropské standardy a bezpečnostní normy. Nábytek byl vyroben v Polsku, v rodinné firmě ATB Meble.
Materiál: bukové dřevo s prvky z dubového masivu (na nohách nebo hranách nábytku).

Vnější rozměry:

Komoda bez přebalovací jednotky: v. 86 cm, š. 80 cm, hl. 54 cm.
Přebalovací pult: š 44 cm, hl 70 cm.

Kód52236
Barva
Bílá
Vhodné pro
Pro všechny
Motiv
Bez motivu
Značka
.