2 329 Kč (3 582 Kč)
Skladem Doručíme 29. 4.

Popis produktu

Dětská masívní kolébka Basic je vyrobena z bukového a habrového dřeva a hodí se do chlapeckého i dívčího pokoje. Pohodlné příčky umístěné na každé straně a malé rozměry umožňují umístit kolébku na libovolné místo a zároveň mít blízký kontakt s dítětem.

Náš výrobek se vyznačuje:
FUNKCÍ HOUPÁNÍ - kolébka je skvělým řešením pro malé děti, které se rády houpou. Tento pohyb má na dítě uklidňující účinek, zmírňuje pláč a úzkost dítěte - dodává pocit bezpečí. Tuto funkci však nemusíte využívat vždy. Jedna ze stran kolébky je vybavena funkcí uzamčení. Ta umožňuje stabilizovat kolébku, zatímco vaše dítě spí. Jedná se o ideální kus nábytku kombinující dětskou postýlku i kolébku.

VYSOKOU KVALITOU - Náš výrobek je vyroben z vysoce kvalitní 18mm laminované desky. Nábytek je trvanlivý, odolný proti nárazům a poškrábání. Bílé žebřiny jsou vyrobeny z habrového dřeva a natřeny bílou barvou. Výrobek, který používáme, je bezpečný pro děti a barvy neobsahují žádné škodlivé složky. Spodní část kolébky je vyrobena z bukového dřeva - je hladká a nelakovaná.

JE MOBILNÍ - Dětské kolébky jsou obvykle o něco užší a kratší než běžné postýlky. Díky tomu zabírají mnohem méně místa a snáze se umisťují do ložnice rodičů. Náš výrobek má navíc kolečka, která umožňují jeho velmi pohodlné přemisťování po bytě.

CELKOVÝM DESIGNEM - Nejdůležitější je, aby dětská kolébka byla bezpečná, ale také je důležité, abyoriginální design. Náš výrobek naštěstí splňuje oba požadavky! Kolébka byla navržena jak do chlapeckého, tak do dívčího pokoje. Díky minimalistickému a elegantnímu designu a bílé barvě se náš výrobek skvěle hodí do všech dětských pokojíčků. Navíc tento typ nábytku opticky zvětšuje a rozjasňuje místnost.

ZÁRUKOU SPOKOJENOSTI - Každý kus nábytku je vyroben s maximální pozorností věnovanou detailům. Proto jsme si jisti, že vám nabízíme trvanlivý a vysoce kvalitní výrobek.

Vnější rozměry: délka: 108 cm, šířka: 54 cm, výška: 83,5 cm.
Vnitřní rozměry: délka: 90 cm, šířka: 40 cm

Materiály a zpracování:
Plné bočnice kolébky jsou vyrobeny z 18 mm silné laminované desky. Dětská kolébka je vybavena pohodlnými kolečky s brzdou pro pohyb. Jedna ze stran kolébky je vybavena houpacím blokem, který stabilizuje kolébku během spánku. Bílé žebřiny jsou dřevěné a následně natřené bílou barvou, bezpečnou pro děti. Žebříky v barvě dřeva jsou vyrobeny z habrového dřeva a nejsou lakovány. Dno je vyrobeno z bukového dřeva, je hladké, vybroušené a není ošetřeno žádným lakem.

Kód51639
Barva
Bílá
Vhodné pro
Pro všechny
Motiv
Bez motivu
Značka
.
Materiál
Dřevo
Typ
Bez stahovací bočnice