Produkt již není dostupný

Popis produktu

Senzorická vodní podložka poskytuje vašemu dítěti nejen skvělou zábavu, ale také účinný trénink. Batole mění polohu a pozoruje, jak se barevné tvary pohybují ve vodě. Tímto způsobem si procvičuje rovnováhu a pohyb. Podložku lze snadno naplnit vzduchem a vodou, a když hra skončí, lze ji vyprázdnit a srolovat. Výrobek má ještě jednu výhodu, můžete ho použít ke zklidnění bolesti bříška. Nalijte dovnitř teplou vodu a položte své děťátko na podložku.

Koordinace a motorika
Nafukovací podložka do vody je tělocvičnou pro vaše batole! Volná hra na podložce rozvíjí motoriku a koordinaci. Dítě trénuje svaly nohou, rukou, břicha a zad a zlepšuje rovnováhu.

Cvičení představivosti
Díky interaktivním prvkům dětská vodní podložka rozvíjí prostorové a vizuální funkce a probouzí kreativitu batolete. Nafukovací vodní podložka může být lodí, ostrovem nebo pláží a hra je omezena pouze fantazií dítěte a rodiče.

Rozvoj prostřednictvím hry
Ovlivňování smyslů je jednou ze základních funkcí hry. Proto jsme dbali na vzhled vodní podložky. Živé barvy a jasné tvary přitahují pozornost a stimulují zrak, zatímco plovoucí zvířátka rozvíjejí hmat.

Vysoká kvalita
Nafukovací podložka do vody je vyrobena z vysoce kvalitního plastu, který neobsahuje žádné toxické složky. Díky tomu je výrobek odolný, dlouhotrvající a nepropustný, takže je pro vaše dítě bezpečný.


Materiál: PVC plast
Hmotnost: 20 g
Rozměr: 66x50 cm
Věk dítěte: 3 m+
Rozměry balení: 15×14 cm

Kód54508
Barva
Multicolor
Vhodné pro
Pro všechny
Značka
BABY ONO
Materiál
Plast