5 562 Kč
K dodání do 5 dnů Doručíme 7.6.

Popis produktu

Viga představuje nádhernou dřevěnou učební pomůcku v podobě naučné tabule - housenky.
Může si s jednou hračkou hrát několik dětí současně? Ano, pokud sáhneme po Viga Toys Caterpillar - nástěnné výukové tabuli - housenka. Jedná se o zajímavou multifunkční vzdělávací závěsnou hračku pro děti od 18 měsíců. Skládá se z 5 částí a je vyroben ve formě přátelské housenky.
První část obsahuje kovovou smyčku s dřevěnými korálky, kterou může dítě libovolně pohybovat prsty po bludišti, další část obsahuje barevná okénka se zámky, za kterými jsou různé hmatové plochy. Další také nainstaloval mnoho hraček, které lze otáčet:
- dráhové závody,
- kruhy se vzory,
- kruh s barevnými kuličkami uvnitř,
- kolečko pro míchání barev.
Hračka poskytuje dětem mnoho zajímavých předmětů k objevování. S deskou s obrázkem housenky si může hrát několik dětí současně. Díky obrovskému množství hmatových a vizuálních podnětů urychluje nástěnný biziboard vývoj dětí.
Děti si procvičí nejen prsty, ale také rozvíjejí logické myšlení, posilují koncentraci, zdokonalují své manuální dovednosti, rozvíjejí zvídavost a učí se řešit vztahy příčin a následků.
Vzdělávací panel je vhodný pro Montessori rozvoj.
Tato ideální „tréninková“ sada se vám bude hodit jako učební pomůcka v domácnosti, školce, škole, na hřišti i v rozvojových centrech; obsahuje mnoho užitečných materiálů pro dětské kolektivy.
Naučná tabule - housenka bude skvělou dekorací do dětského pokojíčku, zvláště když v poličkách není místo na hračky.
Hračka se montuje na zeď, přizpůsobí se výšce dítěte.
Dřevěná deska zapojí mnoho dětí do zábavy... při hře se děti naučí, jak fungovat ve skupině a komunikovat s vrstevníky.

Každý prvek výukové housenky je dřevěné kolo o průměru 440 mm obsahující různé atrakce:
Za prvé: hlava naší housenky je jediným prvkem v oranžové barvě a navíc má vyčnívající žlutá čela. Dole je červený nos a pár černobílých očí upevněných na kovové tyči. Kromě estetické hodnoty má tento panel motorovou smyčku s 8 korálky různých tvarů a barev, což je tvář housenky. Korálky lze posouvat – pomohou vám naučit se počítat do 10, sčítat a odčítat.

Další segment housenkového těla tvoří 4 otočná kola. Na číslo 3 byl namalován "hypnotizující" vzor. V závislosti na rychlosti otáčení kola uvidí dítě úžasné vizuální efekty. Čtvrté otočné kolečko se od ostatních liší tím, že na jeho povrchu je průhledný plexi kryt. Uvnitř jsou barevné koule rozdělené do 6 sad.

Třetí a centrální panel není nic jiného než učení barev. Na kulaté dřevěné desce jsou 4 výřezy. Uvnitř byla instalována barevná skla v základních barvách: modrá, červená a žlutá. Hlavním cílem je zde naučit se, jaké barvy vznikají smícháním těchto 3 základních barev. Pod ním je barevná paleta 6 barev. Zde je silně stimulován zrak dítěte.

Čtvrtý panel - na břiše housenky je 5 dveří, zavíraných a otevíraných pomocí různých technik. Úkolem dítěte bude najít způsob, jak dveře otevřít, ale tím zábava nekončí. Po jejich otevření najde vaše ratolest 5 různých materiálů, každý s jinou strukturou a povrchovou strukturou. Tyto materiály jsou: EVA, suchý zip, zrcadlo, plstěná tkanina a vlnitá lepenka. Deska pomáhá dětem naučit se, jak naše pokožka reaguje, a určuje různé textury.

Atrakcí na posledním kroužku dřevěné desky je bludiště s 5 barevnými ozubenými koly. Kola lze libovolně přeskupovat, abyste našli nové možnosti uspořádání. Dítě pohybuje převody, pozorování toho, jak fungují převodové mechanismy, přináší dítěti spoustu zábavy a uspokojení. Otočením jednoho můžete uvést do pohybu ostatní, samozřejmě vše záleží na uspořádání, které si dítě zvolí.

Sada obsahuje:
- 5 kulatých dřevěných výukových panelů o průměru 440 mm.
- Montážní sada skládající se z 22 kolíků a 22 šroubů.

Celé je vyrobeno z lakovaného dřeva a natřeno barvami, které uspokojí každého uživatele a přinesou spoustu zábavy.
S více než 20 lety zkušeností Viga ví, jak vyrábět hračky nejvyšší kvality. Naší prioritou je bezpečnost a kvalita výrobků, které nabízíme, a proto dbáme na to, aby barvy, které používáme k malování našich hraček, byly netoxické a splňovaly bezpečnostní normy (EN71 a ASTM).
Hračka je určena pro děti starší 18 milionů let.
Rozměry produktu:
délka: 839 mm x výška: 120 mm x šířka: 1850 mm
Hmotnost: 10,00 kg
Velikost balení:
délka: 445 mm x výška: 445 mm x šířka: 30mm
Věk: 3+

Kód55577
Barva
Multicolor
Vhodné pro
Pro všechny
Značka
Viga
Materiál
Dřevo
Doporučený věk
od 3 let