1 250 Kč
K dodání do 5 dnů Doručíme 10.5.

Popis produktu

Prostorový labyrint v podobě roztomilého ježka je multifunkční tahací hračka. Ježek poskytne vašemu dítěti hodiny plné zábavných atrakcí. První jsou korálky přímo u ježkova nosu, které lze použít jako počítadlo. Další atrakcí jsou barevné korálky různých tvarů a barev, které lze volně posouvat po kovových tyčích. V dolní části prostorového bludiště se nachází druhá dráha bludiště, kde má batole za úkol správně přiřadit hlavy zvířátek k obrázku, který je třeba najít. Na zadní straně Ježka jsou další atrakce: na jedné straně jsou ozubená kolečka, která přinesou spoustu zábavy každému dítěti; zatímco na druhé straně jsou Ježkovi kamarádi. Pod jejich obrázky se nacházejí pamlsky příslušného zvířátka. Ježek se s vaším dítětem rád vydá na cestu - má šňůrku a kolečka s protiskluzovým uzávěrem.

Vaše děťátko bude mít ze svého nového společníka na první procházky radost. Hračka podporuje rozvoj motoriky, koordinaci ruka-oko, vybízí k větší fyzické aktivitě a stimuluje představivost. Živé barvy navíc povzbuzují dítě ke hře a na dlouhou dobu zaměstnají pozornost batolete. Celá sada je vyrobena z bukového dřeva a natřena netoxickými barvami v zářivých barvách, které upoutají pozornost a podpoří hru a zároveň poskytnou spoustu zábavy.

Naší prioritou je bezpečnost dětí a nejvyšší kvalita hraček, proto dbáme na to, aby barvy, které používáme k natírání našich hraček, byly netoxické a splňovaly bezpečnostní normy (EN71 a ASTM).

Tato hračka je vhodná pro děti starší 12 měsíců.


Rozměry výrobku:
Délka: 295 mm x šířka: 320 mm x výška: 265 mm.

Rozměry balení:
Délka: 335 mm x šířka: 275 mm x výška: 305 mm

Kód54624
Barva
Multicolor
Vhodné pro
Pro všechny
Značka
Viga
Materiál
Dřevo
Doporučený věk
od 12 měsíců