167 Kč
K dodání do 5 dnů Doručíme 13.5.

Popis produktu

Koncept řady lahví Natural Feeling je založen na 3 typech vyměnitelných saviček, které jsou navrženy tak, aby se přizpůsobily aktuálnímu stupni vývoje ústní dutiny a měnícímu se způsobu sání dítěte, od jednoduchého tzv. mačkání až po správné, intenzivní sání. Savičky Natural Feeling jsou navrženy tak, aby se těmto změnám přizpůsobily a poskytovaly maximální pohodlí pro dítě a komfort pro maminku nebo tatínka během krmení. Tři základní tvary silikonových saviček jsou přizpůsobeny měnícímu se způsobu sání dítěte, jsou k dispozici v několika průtocích normální, střední, rychlý, tříprůtokový a vhodný pro krmení kaší. Všechny typy saviček lze použít s lahví libovolného objemu.
Dudlíky na láhve s přirozeným pocitem:
- diagonální zaoblené (0-2m) určené pro široké přisátí, usnadňují správnou polohu krku dítěte a zůstávají naplněné mlékem, aby se zabránilo polykání vzduchu;
- rovné zaoblené (4-6m) stále pro široké přisátí, ale umožňují dítěti více se pohybovat během krmení;
- rovné prodloužené (6+) zaoblená základna a vhodná délka usnadňuje úzké přisátí a podporuje sací pohyby.
Každý z 5 typů dudlíků má 2 antikolikové ventily, které snižují riziko koliky a pomáhají dítěti jíst v klidu; ohýbače, které zajišťují, že je dudlík prodloužený a pružný; vnitřní vertikální drážky, které zabraňují úplnému stlačení dudlíku.

Kódmr-x2-000129
Značka
CHICCO