973 Kč
K dodání do 5 dnů Doručíme 10.5.

Popis produktu

Kolotoč do postýlky s nočním světlem, klasickou hudbou a bílým šumem.

První kolotoč navržený pro postýlky Chicco Next2Me. Hodí se také do většiny dětských postýlek pro holčičky a chlapečky.

Atmosféra pro usínání má klíčovou roli pro klidný a zdravý spánek vašeho dítěte. Proto je důležité vytvořit si večerní rituály a uspořádat je tak, aby tyto rituály mohly probíhat v neuspěchaném tempu. Je důležité, aby večerní rituály postupně uklidnily a zklidnily všechny smysly dítěte. Po koupání a ošetření je třeba snížit intenzitu světla a přejít z intenzivního stropního světla na noční lampičku. V ideálním případě by toto osvětlení mělo být ještě jemnější. Ideální by byl dětský projektor, např. v podobě kolotoče nad dětskou postýlkou.

Hračkový kolotoč Next2Dreams z řady Chicco First Dreams nabízí toto jemné světlo a také řadu uklidňujících zvuků v podobě klasické hudby (Chopin, Schumann, Offenbach), která po zapnutí trvá nepřetržitě 20 minut, nebo bílý šum, který děti znají z doby, kdy ještě žily v bříšku svých matek. Kolotoč nad postýlkou doprovází dítě při jeho večerním rituálu a ukolébává ho do uvolněného, klidného a tichého spánku. Navíc je to první kolotoč do postýlky navržený speciálně pro montáž na postýlky Chicco Next2Me, přičemž zůstává univerzální pro většinu dřevěných dětských postýlek.

Čtyři přívěsky z měkké látky, bezpečné pro kontakt s dítětem, se otáčejí v rytmu hudby a představují známé postavičky z ostatních hraček řady First Dreams: mráček, měsíc, hvězdičku a medvídka.

Hlavní panel kolotoče s usmívajícím se měsíčkem a malou hvězdičkou lze z celé konstrukce odejmout a volně připevnit na jiný dětský nábytek nebo kočárek.

Hračka je ideální pro děti od prvních dnů života, což z ní spolu s výrazným obalem činí vynikající volbu pro první dárek pro vaše děťátko.

Kolotoč na postýlku Chicco je k dispozici v růžové a modré barvě a je vhodný pro holčičky i chlapečky.


.
Kódmr-x2-000482
Značka
Chicco