194 Kč
K dodání do 5 dnů Doručíme 14.5.

Popis produktu

Lahvička se savičkou Medela je dokonalým řešením pro shromažďování, skladování, přenášení a krmení odsátého mateřského mléka.

Lahvičky na vzácné mateřské mléko

Odstříkáváním mateřského mléka a jeho podáváním dítěti pomáháte jeho vývoji. Správně připravené odstříkané mléko obsahuje všechny přirozené vitamíny a živiny, které vaše dítě potřebuje. Snadno použitelné lahvičky Medela, které jsou k dispozici ve velikostech 150 ml a 250 ml, umožňují odměřit přesné porce mléka díky stupnici v mililitrech a uncích. Tyto praktické lahvičky bez obsahu BPA jsou vhodné pro všechny odsávačky mateřského mléka Medela, takže můžete mléko odsávat, uchovávat a podávat pomocí stejné univerzální lahvičky.

Dudlík je k dispozici ve verzích se středním a pomalým průtokem, což vám umožní přizpůsobit lahvičku Medela věku a potřebám vašeho dítěte, jak roste. Lahvička má cestovní uzávěr, který umožňuje udržet savičku čistou, když jste mimo domov.

Medela Láhev s dudlíkem pro matky
Výhody skladování a krmení stejnou lahví

Nerozbitné lahve Medela jsou k dispozici ve dvou různých velikostech: 150 ml se savičkou s pomalým průtokem a 250 ml se savičkou se středním průtokem. Náhradní savičky jsou k dispozici samostatně.

Lahvičky jsou vyrobeny z materiálů bez obsahu BPA, lze je mýt v myčce nádobí a ohřívat v mikrovlnné troubě.

Lahvičky lze používat se všemi odsávačkami mateřského mléka a savičkami Medela.

  • Univerzální - ideální pro odsávání, skladování,
Kódmr-x2-000087
Značka
MEDELA