8 560 Kč
K dodání do 30 dnů Doručíme 31.5.

Popis produktu

Luxusní dětská postýlka Grand je dokonalou kombinací bezpečnosti, stylu a funkčnosti. Je vyrobena z bukového dřeva a březové překližky, takže je odolná a poskytuje maximální pohodlí pro vaše dítě. Konstrukce se 6 nohami zajišťuje stabilitu a bezpečnost. Kromě toho lze postýlku přeměnit na rozkládací pohovku pro již větší dítě, což z ní činí multifunkční a úsporný kus nábytku.

Postýlka je nejen funkční, ale také stylová, díky zaobleným tvarům a elegantnímu designu se bude vyjímat v každém pokoji. Je k dispozici v bílé, transparentní a černé barvě. Až vaše dítě začne růst, lze postýlku přestavět na pohovku, takže ji můžete i nadále používat jako funkční kus nábytku v dětském pokoji. Přestavba postýlky na pohovku je jednoduchá a nevyžaduje žádné nářadí, což vám umožní snadno a rychle přizpůsobit nábytek vašim potřebám. Naše dětská postýlka je vyrobena v souladu s bezpečnostními normami EN pro dětské výrobky, je proto pro vaše děťátko zcela bezpečná.

Spolu s postýlkou obdržíte pohodlnou matraci o tloušťce 8 cm. Matraci jsme dokonale přizpůsobili tvaru postele, čímž jsme zajistili nejvyšší pohodlí při spánku i sezení.

Materiály a zpracování:
- Dětská postýlka je vyrobena z kvalitního materiálu, který je vhodný pro použití v domácnosti
- Dětská postýlka je vyrobena z kvalitního bukového dřeva a březové překližky
- Je povrchově upraven lakem na vodní bázi, který je bezpečný pro děti
- Desky jsou hladké a obroušené, a proto nepředstavují pro vaše dítě žádné nebezpečí

Vnější rozměry:
délka: 144 cm
šířka: 74 cm
výška: 91 cm
tloušťka matrace: 8 cm

Kód53716
Barva
Transparentní
Vhodné pro
Pro všechny
Motiv
Bez motivu
Značka
.
Materiál
Dřevo
Typ
Luxusní

Dostupné i v těchto barevných variantách